We keep you safe
Läs vidare...

Om oss 

Protection Company är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag och har sedan starten 2012 arbetat med högriskbevakning i ambassadmiljö och diplomatsäkerhet. Förtaget består endast av välutbildad säkerhetspersonal med relevanta och lagstadgade utbildningar inom säkerhet. Vi sätter stort fokus på säkerhetsmedvetande, språkkunskaper och social kompetens. 

 Företaget leds av erfaren personal från branschen med över femtio års erfarenhet och innefattar kunskap om bevakning av person, beskickningar från hela världen, Sveriges Riksdag och bevakning inom stat, kommun och den privata sektorn.
Vi arbetar med de bästa medarbetarna i branschen i syfte att lyfta bevakningen för våra kunder till en högre nivå än vad bevakningsbranschen idag generellt erbjuder. Det innebär att konkret att vi är mer vaksamma, mer noggranna och mer strukturerade än många konkurrenter. 

 Vi arbetar med en rad underleverantörer i syfte att kunna erbjuda tekniskt och mekaniskt skydd som dels är marknadsledande dels är nytänkande med den absoluta spjutspetsen inom teknik. Konsultativt erbjuder vi analyser på alla nivåer inom säkerhet med säkerhetschefer, samordnare och utbildare.

 Kontakta oss idag för en helt ny säkerhetsupplevelse.